Mayfair Court

Mayfair Court

Key issues in developing this display home were achieving ideal orientation to the sun, manipulating aspect to maximize view, using the slope of the site to advantage and creating a house with maximum “street appeal”.

Entering the front door, there is a sense of arrival, the view to Howrah Beach is framed and catches the eye of the visitor. The gallery extends up the elegant stairway to the open plan living area on the next level. The living areas flow from one space to the next with 1100mm wide corridors, high ceilings and dramatic windows bring the outside in.

The kitchen blends into the dining and entertainment areas which open to an elevated deck. Windows in the three bedrooms and study are strategically placed for views and privacy. The main bathroom is divided into separate areas for bath, shower and toilet, while the ensuite has twin vanity basins. A private rear terrace is accessed via a multi-purpose room.