Lewisham

Lewisham

This home is an example of the benefits of custom design. Overcoming various challenges associated with the site required lots of brighter building ideas. The south facing view and slope of the site created the need to split the roof to capture the sun and a three-level design became the solution. This created a sunny home that maximized the stunning views from every livable space.

A central entry with high ceilings is the transition point from the garage, the main bedroom and ensuite. Stairs descend to two bedrooms, bathroom, laundry and external deck. Stairs ascend from the entry to the main living/kitchen. All rooms receive sun at different times of the day. The open plan living space extends the full length of the house, opening onto a deck with views to the water and Mt Wellington in the distance. Abundant natural light permeates the house.